ADANA / KOZAN - TOKİ Şehit Suat Ocak İlkokulu

TOKİ Şehit Suat Ocak İlkokulu

Çanaklı Mah. 10057 Sk. No14/ A 01500 Kozan ADANA
Vizyon
Çağın gerektirdiği yenilikleri takip eden, faaliyetlerini sevgi ve saygı çerçevesinde gerçekleştiren, ben değil biz olarak hareket eden, bireysel yeteneklerini en üst düzeyde kullanmalarını sağlayan model bir okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi; Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, Demokratik toplum düzenini benimseyen, Okuyan, Soran, Sorgulayan, Araştıran, Düşünen ve düşüncelerini düzgün ve rahat bir şekilde ifade eden, Başkalarının düşüncelerine saygı duyan, Aldığı sorumlulukları yerine getiren, Türk kültürüne, Örf ve adetlerine sahip çıkan, Zoru başarmanın kolay, imkânsızı başarmanın zaman alacağını bilecek kadar kendine güvenen, Paylaşmayı bilen, Yaratıcı, Hoşgörülü, Katılımcı, Doğayı ve hayvanları seven ve koruyan bireyler olarak yetiştirmektir.
08.20-14.20
Ulaşım
Okulumuzun batısında ve doğusunda bulunan TOKİ tarafından yapılan toplu konut merkezlerinden ilçe merkezine 2 ayrı dolmuş hattı çalışmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Çanaklı Mahallesinde TOKİ konutlarının arasındadır. Yusuf Baysal Anadolu Lisesi Kız Yurdu, Kozan YİBO, Şehit Cüneyt Kızılaslan Anaokulu, Şehit Cengiz Eroğlu Ortaokulu ile yanyana sıralanmıştır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Kozan ilçesinin Adana iline uzaklığı 69 km´dir. Okulumuz ilçe merkezinde olup Çanaklı mahallesindedir.